Short Update!

 PUBLICERAT »  2009-11-30 @ 12:24:51 | KATEGORI » Nesrin | KOMMENTERA » (0)

Long Time No See..

 PUBLICERAT »  2009-11-25 @ 20:06:01 | KATEGORI » Nesrin | KOMMENTERA » (0)

Change Of Plans..

Det var egentligen menat att vi skulle på bio idag. Men eftersom att Han jobbat 11-timmarspass på sitt ordinarie jobb & att han även jobbat extra på krogen, så var han riktigt riktigt trött. Så vi var istället hemma hos mig & bara myste. Jag lagade Spaghetti & Köttfärssås, och han dök upp precis då den blev klar. Men pga utmattning la han sig i sängen och somnade.. Jag åt utan honom, tog sedan en cigg & en kopp Rabarber/Grädd Te :) La mig brevid honom i sängen och bara njöt av lugnet :)
Älskar att se på honom när han sover, trots att det inte händer så ofta :P

Han drog hem vid midnatt & då var det egentligen menat att jag skulle sova jag med.
Men icke sa nicke! Min Insomnia tog över, as usual :/ Blöö, har verkligen tröttnat på detta! Ska kolla på lite serier nu, tills jag känner att John Blund knackar på dörren ;)

Till er som gillar serier!
Ni kan gå in på en sida jag hittade för inte så längesen som har typ ALLA serier & säsonger ;) Plus en massa avsnitt som inte kommit till Kalla Tråkga Sweden än ;) www.ch131.com Heter den! Enjoooy, My Little Crackheads :D


Hoppas Ni sover så söööttt. Pusss HEJ




 PUBLICERAT »  2009-11-16 @ 03:04:26 | KATEGORI » Nesrin | KOMMENTERA » (0)

Just Me & My Music!

Har precis kletat på färgen på huvudet. Så nu är det bara att vänta ;) Sitter med här med en Redbull i ena handen & en Cigg i andra.. Gör det jag Älskar mest - Lyssnar på musik!

 

Just nu stömmar Whitney Houstons, Salute ur högtalarna! ♥


 PUBLICERAT »  2009-11-15 @ 13:53:38 | KATEGORI » Nesrin | KOMMENTERA » (0)

• Yesterdaay •

Gårdagen var sjukt tråkig! Hjärtat jobbade och Mams liksaså, blöö! Så jag satt i min ensamhet. Det var meningen att jag egentligen skulle ha haft en liten Spa-dag alldeles för mig själv, men kände mig för lat för att palla mig upp.. Så jag satte mig framför datan med massa GottGott & kollade på film ;) Denna gång fick det bli en gammal rulle som heter När Mörkret Faller. Har sett den ett X-antal gånger, men den är bra så varför inte?

Tooday ska jag se ännu en film, men denna gång blir det dock på Bio :D Jag, HAN & hans vän ska dra och se 2012! Dem har velat se den ett bra tag nu.. Har hört att det är en RIKTIG biofilm!! Måste dessutom hinna färga mitt hår som har en GALEN utväxt då jag inte färgat det på 2 månader, haha! Det blonda måste Bort! Ser fan helt skallig ut i botten :P


 PUBLICERAT »  2009-11-15 @ 11:41:00 | KATEGORI » Nesrin | KOMMENTERA » (0)

Uppdatering..

Kom hem för ett tag sedan. Va ute och lira fotboll med några vänner. Sedan vart det Entrecót med Pommes & Beirneisesås & Gurka ;) Ska ta en sväng förbi morsan snabbt & sen rör jag mig neråt mot stan!

Peace OuuT ;)

 PUBLICERAT »  2009-11-14 @ 21:19:17 | KATEGORI » Timur | KOMMENTERA » (0)

Fullt Ös!

Dagen började med att man blev väckt tidigt. Pappa hade fixat iordning en mäktigt frukost, så han ville att vi allesammans skulle sitta ner som en familj & käka! det va längesen man kände att man njöt så mkt av enbart simpel frukost ;)

 

Vi rörde oss neråt mot stan för att fika med några av farsans turkpolare, haha! Det var trevligt & ännu trevligare att man hade ngt att underhålla sig med haha! En av turkarna hade med sig en unge, Teo. Så jag och brorsan lekte med honom ett tag. Vi fikade & käkade mat, sedan var det dags för oss att dra oss mot Ica Maxi & köpa massa Godsaker inför helgen..

Take Care!
 

 PUBLICERAT »  2009-11-14 @ 20:24:53 | KATEGORI » Timur | KOMMENTERA » (0)

My BiirthDaaaY - YaaaY :D

Hur kommer det sig att man blir som ett litet barn i väntan på sin födelsedag? Trots att jag fyller 22 och vid det här laget borde vuxit ifrån sånt! Men jag Älskar verkligen att fylla år!

 PUBLICERAT »  2009-11-14 @ 15:58:49 | KATEGORI » Nesrin | KOMMENTERA » (0)

New Blog - New Game ;)

Blogga.. Inte Blogga! Blogga.. Inte Blogga! Efter mycket om & men så har vi kommit fram till att vi visst ska börja blogga. För det finns ingenting bättre än att kunna skriva av sig & att samtidigt kunna få massa feedback..

Denna blogg kommer att handla om allt & inget. Viktiga saker & mindre viktiga saker.. Att börja blogga för med sig massa saker.. Men det vi vill komma fram är att alla tycker om olika saker.. Vissa kommer älska våran blogg medans andra kommer hata den!

Men till alla Haters! Vad VI skriver om i våran blogg är VÅRAN ensak. Hate it or Love it! Så om du inte gillar det du ser, så gör dig själv & oss en tjänst & skriv ingen hatkommentar! Du sparar dig själv tid & räddar oss från huvudvärk. Så ett Tips, SLUTA LÄS! Kolla sedan Längst Upp i det Högra Hörnet & tryck på den röda lilla rutan med en vitt kryss i ;)

Och till alla andra Trogna läsare som bara sitter & väntar tills ett nytt inläg dyker upp! Tack för erat stöd, för det är sånna som ni som gör det roligt att fortsätta skriva ;)



Peace OuuuT!


 PUBLICERAT »  2009-11-14 @ 15:12:50 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTERA » (0)



Nesrin & Timur är 2 lite udda Kusiner! Trots åldersskillnaden så är vi väldigt lika!

Denna blogg kommer innehålla allt & inget! Ni kommer få ta del av vanliga vardagssysslor men även också tankar som sträcker sig djupare än vad ni kan föreställa er!

Håll er uppdaterade för VI uppdaterar jämnt!