New Blog - New Game ;)

Blogga.. Inte Blogga! Blogga.. Inte Blogga! Efter mycket om & men så har vi kommit fram till att vi visst ska börja blogga. För det finns ingenting bättre än att kunna skriva av sig & att samtidigt kunna få massa feedback..

Denna blogg kommer att handla om allt & inget. Viktiga saker & mindre viktiga saker.. Att börja blogga för med sig massa saker.. Men det vi vill komma fram är att alla tycker om olika saker.. Vissa kommer älska våran blogg medans andra kommer hata den!

Men till alla Haters! Vad VI skriver om i våran blogg är VÅRAN ensak. Hate it or Love it! Så om du inte gillar det du ser, så gör dig själv & oss en tjänst & skriv ingen hatkommentar! Du sparar dig själv tid & räddar oss från huvudvärk. Så ett Tips, SLUTA LÄS! Kolla sedan Längst Upp i det Högra Hörnet & tryck på den röda lilla rutan med en vitt kryss i ;)

Och till alla andra Trogna läsare som bara sitter & väntar tills ett nytt inläg dyker upp! Tack för erat stöd, för det är sånna som ni som gör det roligt att fortsätta skriva ;)



Peace OuuuT!


 PUBLICERAT »  2009-11-14 @ 15:12:50 | KATEGORI » Allmänt | KOMMENTERA » (0)

Kommentarer

Skriv din kommentar här gullet:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback