Smal vs Kurvig!

Har legat i sängen praktiskt hela dagen.. Kollat på tv & bara Ruttnat, haha! Men Nu känner jag att det är dags för mig att äta något, annars lär jag väll försvinna snart, så smal som jag är, höhö! Tycker verkligen inte om att vara sjuk, man tappar liksom aptiten då & jag har JÄÄVLIGT STOR aptit i vanliga fall ska ni veta :P Men iaf, ska inte babbla på som vanligt.. Jag har bestämt mig för att göra Köttbullar med Potatismos, Brunsås & Lingonsylt! =D Gott va?? Det är inte så många i min omgivning som är särskilt förtjusta i det.. Men det skiter jag i, för jag ÄLSKAR det!

Och sen måste jag bara påpeka en sak.. All denna hysteri i alla Bimbobloggar, om hur smal man måste vara & hur "fet" man inte FÅR vara!? Kom igen nu.. Jag känner såhär! Visst att det finns ett visst "ideal" i världen, det kommer nog aldrig att försvinna.. Men vad jag vill säga är att, JAG till exempel, är RIKTIGT smal.. Alla jag känner säger hur de avundas mig & önskar att dem hade min kropp. MEN HALLÅÅÅ??? Det är verkligen INTE så kul som man tror eller FINT för den delen..

MISSFÖRSTÅ MIG INTE! Jag älskar min kropp! Men det hade ju inte skadat med en sisådär 7 Kilo till.. Det är fint när en tjej har kurvor!! Det är ju det som är kvinnligt liksom! I våras vägde jag 54kg & var hur nöjd med min kropp som helst! Har sedan gått ner till 47kg.. INTE för att jag har bantat, för det skulle ALDRIG falla mig in.. Utan för att det är sån jag alltid har varit, jag pendlar alltid, Upp & Ner i vikt.. Jag är NATURLIGT smal & har det i generna! Men om sanningen ska fram så tycker jag bra mycket mer om att väga 54 KILO än att väga 47.. Man ska ha kurvor så är det bara! Mycket finare! Och alla idioter därute som säger att det är fint att väga 40kg är ju uppenbarligen DUMMA I HUVUDET!

Var bara tvungen att säga detta.. Inget illa menat mot ngn - absolut inte! Eller jo! Kanske lite illa menat ändå.. och då menar jag till Puckona som skriver hur fint det är med vandrandepinnar, & hur viktigt det är att banta & äta nyttigt å skit!
ÄT VAD NI VILL & HUR MYCKET NI VILL
- Huvudsaken är väll att man själv är nöjd?

Och dessa bloggerskor kallar sig för Förebilder?
- Mmm Tjena! Jag undrar verkligen vart deras föräldrar håller hus..

Håller ni med? eller är ni emot det jag skriver?
Kommentera! Vill gärna veta hur ni andra tänker!  // Ness ♥
 PUBLICERAT »  2009-12-12 @ 03:30:51 | KATEGORI » Nesrin | KOMMENTERA » (19)

Kommentarer
Postat av: LIENE

Tack så jätte mycket, jag blir så glad av att höra:D verkligen.



Jag tycker olika kroppar är fint:) men inte om man är för fet men där man befinner sig där man är hälsosam så är det alltid fint.

2009-12-12 @ 10:01:20
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Bettan

håller verkligen med:)

Vem ville du skulle vinna idol då??

2009-12-12 @ 10:40:39
URL: http://busbettan.blogg.se/
Postat av: Fria Ros

Svar: Ja dom är skitläckra men jag vet ínte vart man kan få tag på dem buhu.



Ang ditt inlägg. Jag håller med dig. Typsika snorungebloggar att inte fatta vad som egentligen är en kvinnlig kropp. Det sjukaste av allt dom vill vara smala men ha stora pattar. Eftersom det inte funkar genetiskt att vara sizezero och ha airbagstuttar måste man då spruta in silikon och då vill man oftast ha det för fel anledning. Jag tycker faktiskt int det är fel att vilja vara smal eller skaffa fejkboobs men då ska det inte heller vara fel att vilja ha kurvor. Rumpa är snyggt!



(Man kan vinna Kent konsertbiljetter och chans att få komma backstage i min blogg!)

2009-12-12 @ 10:54:29
URL: http://fria.blogg.se/
Postat av: maariawh

sv: ok =D allt bra då?

2009-12-12 @ 11:21:37
URL: http://maariawh.blogg.se/
Postat av: mysecreti

SV. JA, JAG HEJADE PÅ HONOM

2009-12-12 @ 12:28:24
URL: http://mysecreti.blogg.se/
Postat av: va som du mår bäst av

hej igen :)



tycker att man ska vara som man mår själv bäst med.

visst är det varken bra om man har FÖR många kg eller FÖR lite kg....hälsomässigt är det iaf inget bra om man väger FÖR LITE eller FÖR MYCKE.



Tycker man ska ÄTA normalt och blandat, så man får i sig tillräckligt med nyttig kost och vitaminer, och även RÖRA PÅ SIG genom kanske dagliga promenader eller träningspass, sen får man väl fan väga som man själv mår bäst i :) min åsikt iaf

2009-12-12 @ 12:30:27
URL: http://unik.blogg.se/
Postat av: Smilla

sv: tack så mycket gillar eran blogg också:D

allt bra?:)

2009-12-12 @ 13:34:36
URL: http://smillaskitchen.blogg.se/
Postat av: Zarah-Lou

Jag brukar väldigt sällan göra reklam för mig själv - endast i min egen blogg, men nu känner jag mig så taggad att jag verkligen vill vinna och har en chans!

Jag deltar i en tävling på samsung, och det enda jag vill är att ha lite boost på en bild; du klickar bara på länken och klickar på en knapp så är det klart.

Jag skulle bli superglad om du ville hjälpa mig. :)

Gillar du inte reklam är det bara att radera detta.



Här är min länk:

viralboost_10001#/start/linear/3394" rel="nofollow">http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=seviralboost_10001#/start/linear/3394

2009-12-12 @ 14:02:39
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Zarah-Lou

Tack tjejen! Vad glad jag blir! <3



2009-12-12 @ 14:12:48
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Mamma

Tack för kommentaren i min nya blogg =)

Jag håller även med dig i ditt inlägg! Själv var jag också alltid jätte smal inann jag fick mina 4 barn. Fick också den kommentaren att folk ville va så smal som jag. Men hur kul va det att behöva gå till barnavdelningen och köpa kläder när man var 16? Och jag va då 170. INTE SÅ KUL! Så förstår vad du menar. Fler som du och mindre bimbo bloggar! Kram

2009-12-12 @ 14:28:28
URL: http://enmammasliv.webblogg.se/
Postat av: Mamma

Ja jag älskar leggins med men har typ två par. Har ju liksom inte hunnit köpa upp kläder efter min mysdress tid haha.. Nej jag skulle inte heller vilja att mina två döttrar läser deras bloggar. Får hoppas dom har slutat bloggat när tjejerna är tillräckligt gamla hehe. Nej undrar också varför inte deras föräldrar reagerar, men det är ju även 12-15 åringar som lägger upp bilder på sina bloggar i bara ett par hipsters och linne. Jag skulle gå i taket om jag såg att mina döttrar hade gjort nåt sånt, men det är ju jag det!



Jo tack jag har haft en bra dag.

Hoppas du har haft det med och får en god fortsättning på dagen. Kram

2009-12-12 @ 14:58:40
URL: http://enmammasliv.webblogg.se/
Postat av: mamajay

sv: tack så mkt

2009-12-12 @ 15:01:15
URL: http://mamajay.blogg.se/
Postat av: Smilla

sv: jotack allt är bra här=D

är det snö hos er?:)

2009-12-12 @ 15:02:36
URL: http://smillaskitchen.blogg.se/
Postat av: Mamma

Hahaha ja du det skulle jag med göra... tror som du faktist, att föräldrarna också njuter av rampljuset.

Men det är sjukt, det hade vart ok om det va nåt bra dom va i ramp ljuset för, nu kanske inte allt är dåligt med dom bloggarna, men mycket är det. Kollar dom inte så ofta så jag slipper känna att jag stödjer dom.

Mina tjejer är 1 och ett halv och den stora tjejen blir 3 i februari, sen har jag 2 pojkar på 9 och 11. hihi så jag har å göra.

Kram =)

2009-12-12 @ 15:53:18
URL: http://enmammasliv.webblogg.se/
Postat av: A N N A - personlig fotoblogg

Håller med HELT! Samhället har ju gått helt ur styr. Har läst en viss k****** blogg om hur fult det är att vara smal och hur vidrigt det ser ut när låren "går ihop", så mycket finare att inte se ut som något man äter med i Kina! :)

2009-12-12 @ 18:50:21
URL: http://aannaasblogg.blogg.se/
Postat av: Smilla

sv: i skellefteå men det brukar va snö men det är tråkigt med tö nu var bor du sj?:D

2009-12-12 @ 19:15:05
URL: http://smillaskitchen.blogg.se/
Postat av: Karin O

"Köttbullar med Potatismos, Brunsås & Lingonsylt!" Det lät VÄLDIGT gott:)

2009-12-17 @ 14:00:04
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: ebruw

jag håller med helt enkelt ! jag tycker dom som är smal och har inget kurvig kropp är sjukt ful, fattar inte dom som vill väga 40 kg, d är sjukt som fan. Jag själv är runt 87 kg och har maximalt kurvigt kropp. Jag är inte skäms över min vikt. jag vet att 87 kg låter mycket men det är jag som passar i mullig med kurvig, d är jag som stolt över mig :)

2009-12-18 @ 20:53:53
URL: http://ebruuw.blogg.se/
Postat av: HDR-fotografen

Har själv svårt för att gå upp i vikt. Kan äta ett kg lasange bara sådär utan att det sätter sig någonstans. Mina revben syns ändå. Hög ämnesomsättning misstänker jag starkt.

2009-12-20 @ 14:40:35
URL: http://stilbild.nu/fotograf

Skriv din kommentar här gullet:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback