Plugg,plugg,plugg =/

Förlåt för den taskiga uppdateringen men har inte haft så mycket tid på sistone. Har haft mycket att göra i skolan, dvs. massa prov och inlämningar. Men nu är det klart och känns skönt. Man fick ju Mvg på marknadsförings provet utan att ens ha tränat på det *Host* duktig va??=) Även så fick man Mvg i filosofi, fattar inte ens hur :O Kanske man blir den nästa Sokrates ;) Men det var skönt att få allt gjort, så slipper man ha en massa saker över att komplettera.

Plus att man nu har gått ut på jul lov, och att jag drar till Turkiet på lördag där jag ska vara i 3 sköna veckor =) Kommer inte att va så mycket bloggande under tiden jag är där, men får uppdatera med nyheter därifrån när jag är tillbaks ;)

 

 

Take care!! / Timur

 

 

 PUBLICERAT »  2009-12-18 @ 16:51:39 | KATEGORI » Timur | KOMMENTERA » (5)

Kommentarer
Postat av: camilla

tack så mkt :) skulle gärna säga att det var jag, men grunddesignen har jag tagit från en tjej vars blogg jag länkat till. däremot är det jag som fixat med bilder i headern och jultomten osv :)



gött med mvg! :D grattis! haha fixade faktiskt oxå det när jag gick på gymn. och då va jag usel på alla prov. min lärare frågade vad jag tyckte om filosofi. "jag tror nog att alla har en liten filosof inom sig". min lärare började nästan gråta, kramade mig och sa "underbart camilla.. underbart!". men lite fjäsk kommer man långt ;)

2009-12-18 @ 20:26:49
URL: http://camillau.blogg.se/nyblogg
Postat av: fannyninas

Åh cool design, allt bra:)?

2009-12-18 @ 21:45:45
URL: http://fannyninas.blogg.se/
Postat av: Emma

Oj du bara skördar mvgn lite sådär snyggt ;P hehe

GAH vad avundsjuk jag blir, tänk att få fara till Turkiet nu, i tre veckor! Hoppas du får sol när du är där i alla fall :)

2009-12-18 @ 22:42:49
URL: http://brunettenemma.blogg.se/
Postat av: mst

ha en jättebra dag

2009-12-19 @ 08:05:38
URL: http://maatilda.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad skönt att åka till ett sådant land nu när det snöar här

2009-12-20 @ 12:43:00
URL: http://moonbell.blogg.se/

Skriv din kommentar här gullet:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback